Hei olen  Tuulia, mutta vastaan useimmiten nimeen Tuisbe joka onkin ns. ”taiteilija nimeni” jos sellaista voi vielä olla. Olen toisen vuoden (lv.2017-2018) opiskelija Ammattiopisto Spesiassa (entinen Validia). Opiskelen kuvallisen ilmaisun perustutkintoa, joka lähinnä on Graafista suunnittelua.

 

Olen aina ollut hyvin visuaallinen henkilö. Tykkään ihastella ja katsella ympärillä tapahtuvia asioita ja kiinnitänkin helposti huomion kaupungilla liikkuessa Mainoksiin, logoihin ja jne. Pidän tiimissä työskentelystä, ja haluankin aina saada palautetta tekemistäni töistä/kirjoituksista. Suhtaudun itse omiin töihini kriittisesti ja olenkin hyvin pikkutarkka sen suhteen mitä teen (voin uppoutua töihin moneksi tunneiksi vaikka se olisi voinut olla valmis 15min). Näen tämän kuitenkin omana vahvuutenani.

Olen ollut myös työssäoppimassa ulkomailla ennen opiskelujeni alkua. Vietin Canadassa n. 2 vuotta tehden töitä yrityksessä, joka tarjosi videokuvausta mm. tapahtumissa, suoritimme haastattelu tilanteita ja teimme promovideoita. Tässä opin paljon valoituksesta ja muista aisoista. Vuosina 2014-2015 olin töissä paikallisessa organisaatiossa ViaDia ry. Pääsin sinne media-assistentiksi RAY ry kautta. Vuosi siellä oli hyvin opettavainen, tein videoita, suunnitelin web sivuja yhdistykselle yhdessä kolmihenkisen tiimin kanssa, sekä harjoittelin graaffista suunnittelua (Photoshopin, Indesignin ja illustratorin käyttöä.). Juuri ennen opiskelujen alkua, tein hommia Järvenpään paikallisessa yhdistyksessä. Suunnittelin heille käyntikortit, sekä taitoin eräälle Nurmijärven kirpputorille esitteen heidän toiminnastaan.

Haaveenani on toimia yksityisenä yrittäjänä tai tiimissä, joka tekee graafisia töitä ympäri maailmaa. Haluankin oman käteni jäljen tulevan näkyväksi jossain muodossa, vaikka siitä ei tietäisikään moni, mutta haluan omalla työlläni vaikuttaa yhteiskuntaamme ja ihmisiin, sekä suomessa että maailmalla. Haaveena onkin että tulevat työni/kirjoitukset puhuttelisivat mahdollisimman monia.