Halosenniemi

syyskuu 19.9 2017  Halosenniemen näyttely oli hieno. Pidin aika paljon suurimmasta osasta olevista taiteista. Hieno oli se talokin. Oma mielipide on että sinne kannattaa mennä.                                                                        Tykkäsin paljon niistä aika pelottavista kuvista näytti todella apeailta ihmisiltä ja se teki siitä pelottavan. Sitten siin portailla oli tosi hienosti tehty teos joka oli tosi makee.

 

Elisabeth Järnefelt

Elisabeth Järnefeltin vanhemmat olivat vapaaherra, kenraalimajuri Konstantin Clodt ja Catharina Vigné. Hänet vihittiin Pietarissa 22. joulukuuta 1857 kenraali Alexander Järnefeltin kanssa, joka toimi myöhemmin kuvernöörinä ja senaattorina. Elisabeth Järnefelt toimi suomenkielisen kirjallisuuspiirin, Järnefeltien koulun, keskushahmona. Hän kannusti omia lapsiaan taiteen, kulttuurin ja suomalaisuuden pariin.Taiteellisuus tuli Järnefeltien sukuun Elisabeth Järnefeltin vanhempien, alkuaan balttilaisen ja sittemmin venäläistyneen Clodt von Jürgensburgin suvusta. Hänen setänsä, Pjotr Karlovitš Clodt oli 1800-luvun Venäjän merkittävimpiä kuvanveistäjiä.Elisabeth Järnefelt became a central figure of Finnish culture as the host of a literary salon in Helsinki, referred to as ”Järnefelts skola” (Järnefelt School), centered around Scandinavian, Finnish and Russian literature.[1] It was also the center of discussion of politics, religion and equality.                  Näyttely oli ihan Kiva.                                                                                                                                                    

lord of the logos

LORD OF THE LOGOS

 

Kirjailia Christophe Szpajdel.

Mielenkiintoinen ja hyvin tehty, kiva katsella niitä

Kirjankansi on tosi hieno

on semi kuuluisa.

Kuvat ovat hienosti tehty.

On myös hienoja-pelottavasti tehtyjä maisema kuvia.

Hinta 35 euroa.

240 sivua

21 × 26 cm

Tehty vuonna 2010

Se sisältää satoja voimakkaita logoja, joista kukin tarttuu tämän musiikkilajin voimaan uudestaan.

Tämä julkaisu, joka on tehty mustan käsikirjan tyyliin, osoittaa paitsi, kuinka hän on onnistunut jättämään oman visuaalisen merkinsä tähän musiikkiin, mutta kuinka hän on laajentanut käyttämiensä kanonien myös.                                                                                                                    Metallimusiikin soittimet kutsuvat Christophe Szpajdelia, Logoksen Herraa. Tämä nimimerkki on kokoelma satoja Szpajdelin voimakkaita logoja, joista kukin tarttuu tämän tyylilajin voimaan uudestaan.

Szpajdelin töiden tunnusmerkki on hänen yllättävän nestemäinen kirjainyhdistelmä, jossa on taidelajien, kuten art deco ja art nouveau, visuaalisia elementtejä. Mutta Szpajdelin tärkein inspiraation lähde on luonto: juuret ja puut sekä lepakot ja muut olennot. Sen lisäksi, että tuhansista logoista otettu vaikuttava valikoima on saanut aikaan tämän intohimoisen metallipäällikön, Logoksen herrallessa on myös kuvia tummista metsistä, autioista, jotka ovat läheisesti yhteydessä hänen työhönsä.

Epätavallisten esteettisten vaikutusten avulla Szpajdel on tuonut uuden dynamiikan raskaan metallin goottiseen visuaalisuuteen. Hän ei ole onnistunut jättämään omaa visuaalista merkintää tälle musiikille, mutta on laajentanut käyttämiensä kanojen muotoja. Kirja on tehty mustan käsikirjan tyyliin, sopiva valinta taiteilijalle, jonka faneja mustametalliyhdistyksessä palvelee häntä Logoksen herrasta.                                     Kuvahaun tulos haulle lord of the logos   Aiheeseen liittyvä kuva