Ensimmäinen viikko, onnistumisia ja ongelmia

Ensimmäinen viikkoni

Ensimmäinen viikkoni meni hyvin, muutamaa huonostinukuttua yötä laskematta. On kyllä ollut aikamoista säätöä, ohjelmia on puuttunut, tunneilla on vaan kuunneltu (istuttu ja pönötetty), koulun koneen taustakuva vaihdettu suosikki yhtyeen kuvaan (AKB48), on tutustuttu luokkatavereihin ja löydetty uusia teitä kauppaan. Kaikenkaikkiaan on ollut kivaa koulussa sekä asuntolalla.

Viikonlopuksi löysin tieni kotiin ja maanataina takaisin koululle.                                                                                      (Wow hieno suoritus Anette tätä tietoa kaikki tarvitsivatkin)

varoitus tylsää ops tekstiä

(ainakin mun mielestä)

Okei ensiksi mun piti lukea viisi VIISI sivua teksitä ja arvatkaapa mitä, mä en muista siitä yhtään mitään joten luetaanpa taas uudestaan.

No nyt on luettu taas toi ja jutellaanpa siitä sitten vähän.  Ensimmäinen osio ”Opiskelija suunnittelee ja toteuttaa visuaalisen viestinnän tuotteita” Ensinnäkin liian pitkä otsikko, arvatkaapa kuinka monta kertaa katsoin että kirjoitin ton oikein. Asiaan! Haluaisin kurssista kolmosen, vaikka en tajunnut koko kuvauksesta hölkkäsenpöläystä D: Tai kyllä mä nyt jotain tajusin mutta silti tämä on tosi vaikeaa sillä ei meille ole oikein opetettu vielä siihen liittyviä asioita.

”Opiskelija käyttää typografiaa, kuvia ja sommittelun keinoja viestin visualisoinnissa” Olisi kiva saada nelonen tai vitonen sillä pidän aiheesta olen luultavasti tehnyt tätä omassa blogissani. Muutenkin tämä vaikuttaa kivalta aiheelia!

”Opiskelija tunnistaa graafisen suunnittelun tuotantoprosessiem vaatimukset” (Mitä tämäkin on tarkoittavinaan) Ongelma tässä on etten tiedä vielä mitään ja siksi tästä on niin himputin vaikeaa kirjoittaa (kiukkuista tuhinaa) Kai yritän tästäkin saada kolmosta tai sitä ylempää.

”Opiskelija käyttää grafisen suunnittelun menetelmiä, välineitä ja ohjelmistoja” Tämän mä sentään ymmärrän, onneksi edes jotakin. Haluaisin saada vitosen, mutta mulle joka kokeilee ohjelnistoja ensimmäisiä kertoja niin ei varmaan ole mahdollista joten kolmonen käy tai kakkonenkin.

”Opiskelija dokumentoi työnsä keskeisiä vaiheita ja perustelee tekemiään ratkaisuja” Hmm sanoisi että dokumentoin tekemääni mm. blogiin ja ole hyvä puhumaan, perustelemaan eli tavoittelen kolmosta-vitosta, en oikein vielä tiedä.

”Opiskelija toimii vastuullisesti, oma-aloitteisesti sekä kehittää ja ylläpitää ammattiosaamistaan” Jo oli taas sanahirviö! (mistä näitä tutkinnonosien nimikkeitä oikein tulee?) Takaisin asiaan! Hmm en osaa sanoa kolmosta? Vitosta? en tiedä haluaisin kaiskesta toki vitosen mutta realiteetit pitää ottaa huomioon :/

Kai tämä puuduttava ja vaikea teksiti loppui? No ainakin täksi kerraksi! Toivottavasti jaksoit luokea

XOXO Anette